TOKİ’nin Beklenen İhalesi Geliyor!

TOKİ’nin Beklenen İhalesi Geliyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Nizip ilçesine yapılacak olan Menderes Mahallesi’nde 452 Konut; Yunus Emre Mahallesi’nde 47 konut projesinin ihalesi 6 Mayıs 2021 tarihinde yapılacak.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Nizip ilçesinde kurası çekilen Menderes Mahallesi’nde 452 Konut; Yunus Emre Mahallesi’nde 47 konut ve Menderes Mahallesi’nde 1 adet taziye evi projesinin ihale tarihi belli oldu. İhalenin yapılacağı tarihin 6 Mayıs 2021 olduğu aktarıldı.

499 Adet Konut ve 1 Adet Taziye Evi

Nizip’te TOKİ tarafından yapılacak olan ihalede tarihler belli oldu. 6 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirilecek olan ihalede ise Menderes Mahallesi’nde 1 adet taziye evi ve 452 konut; Yunus Emre Mahallesi’nde ise 47 konut projesi olmak üzere toplamda Nizip’e yeni 499 adet konut ve 1 adet taziye evi kazandırılıyor.

 Müjdeyi Başkan Sarı Duyurdu

TOKİ tarafından yapılacak olan konut projelerinin ihalesi Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı’nın resmi sosyal medya hesapları üzerinden duyuruldu. Sarı, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada: “TOKİ tarafından İlçemizde yapılacak olan Menderes Mahallesi 452 Konut ve Yunusemre Mahallesi 47 konut projesi 6 Mayıs 2021’de ihale edilecektir. İlçemize hayırlı olsun.” Açıklamalarında bulundu.