AK Mezra Köprüsü yenilendi

AK Mezra Köprüsü yenilendi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Nizip Belediyesi kullanılması tehlike arz eden Ak Mezra Köprüsü’nü yeniledi. Yeniden inşa edilen köprü 4 metre yüksekliğinde 3,5 metre eninde 23 metre uzunluğunda çift şerit olarak hizmet vermeye başladı.

Ulaşım yatırımlarıyla ilçe merkezinin yanı sıra ilçe bağlantı yolları ve kırsal mahallerdeki yollarda da trafiği rahatlatacak projelere ağırlık veren Büyükşehir ve Nizip Belediyesi, kırsal mahallerde yapmış olduğu çalışmalara ara vermeden devam ediyor. 

Birçok bölgede yol yapım işi gerçekleştiren ekipler, kullanılması tehlike arz eden Durak'lı Mahallesi’ne bağlı Ak Mezra’daki köprüyü yenileyerek vatandaşların hizmetine sundu. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, ‘’Biz sadece şehir merkezinde değil, ilçemizin en uç noktasında bulunan kırsal mahallelerimize de aynı hizmeti götürmenin gayreti içerisindeyiz. Burası Durak'lı mahallemizin Ak Mezrası fotoğraflarda anlaşıldığı üzere mezramızın girişi bu şekildeydi geçtiğimiz sene aşırı yağan yağmurla daha da kötü hale gelmişti. Bizde zaman kaybetmeden Büyükşehir Belediyemiz iş birliğinde bu güzel köprümüzü yeniden inşa ederek 4 metre yüksekliğinde 3,5 metre eninde 23 metre uzunluğunda çift şerit olarak mezramıza kazandırdık. Hayırlı olsun İnşallah’’ dedi.