Belediye Başkanı Sarı, Şehit yakınları ve gazilerle bayramlaştı

Belediye Başkanı Sarı, Şehit yakınları ve gazilerle bayramlaştı

Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Kurban Bayramı öncesinde Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katılarak şehit yakınları ve gazilerin bayramlarını kutladı.

Öğretmen Evi’nde düzenlenen ve protokol üyelerinin de hazır bulunduğu törende, şehit aileleri ve gaziler ile tek tek bayramlaşan Belediye Başkanı Sarı, Kurban Bayramı öncesinde şehit aileleri ve gaziler ile bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Konuşmalarına şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını gazilere ise sağlıklı ve huzur dolu bir yaşam dileyerek başlayan Belediye Başkanı Mehmet Sarı, şunları kaydetti.

“Her bir şehidimizin geride kalan yakınları bizim onurumuzdur ve en büyük sorumluluğumuz. İşte bu düşünceyle Nizip Belediyesi olarak şehitlerimize ve gazilerimize gösterdiğimiz bir vefanın örneği olarak Tren Garı yanında bulunan binanın bir kısmını taziye evi, bir kısmını da şehit yakınları ve gazilerimizin bir araya geleceği bir mekan haline getireceğiz. Bayramdan sonra ihale süreci başlayacak olan çalışmanın şimdiden hayırlı olmasını diliyor ve tüm şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve kıymetli ailelerinin bayramını kutluyorum’’ dedi.