BİLGİÇ, TÜRK KADININ VE GENÇLERİN  MECLİSTEKİ EN GÜÇLÜ SESİ OLACAĞIM

BİLGİÇ, TÜRK KADININ VE GENÇLERİN  MECLİSTEKİ EN GÜÇLÜ SESİ OLACAĞIM
BİLGİÇ, TÜRK KADININ VE GENÇLERİN  MECLİSTEKİ EN GÜÇLÜ SESİ OLACAĞIM

 27 Ekim 1994 tarihinde, Gazi Şehrimizde, Gaziantep'imizde dünyaya gelen şanslı çocuklardan biriydim. Şanslı diyorum çünkü, Gaziantep savunmasında yer alan 83 şehit, binlerce gazi kadınlarımızın uğruna can verdiği memleketimizde dünyaya gelmek bana nasip oldu. 
İlk ve orta öğrenimimi Nizip'te derece ile tamamladım. Sadece öğrenci olmakla yetinmeyip toplumla iç içe olmak, anlamak anlaşılmak gayesine küçük yaşlarımda erişmiş olmam sebebiyle radyoda uzunca bir dönem spikerlik yaptım. 
Lise öğrenimime Gaziantep Sabahattin Zaim Sosyal Bilimler Lisesinde başladım. Çünkü o günden belliydi, sosyal bilime ve siyaset bilimine olan merakım. Hazırlık sınıfında ingilizce almanca ve osmanlı türkçesi derslerini aldım. Hayatla mücadelem tam olarak burada, yatılı okulda öğrenim görerek başlamıştı. Fiziki olarak çok yetersiz olan yurt şartlarını iyileştirmek mücadelesini kazanamamıştım ve vermiş olduğum tüm mücadelelere rağmen sık sık rahatsızlanmam sebebiyle öğrenim hayatıma Nizip'te, ailemin yanında devam etme kararı almıştım. Nizip Hasan Çapan Anadolu Lisesi'nde öğrenimime devam ettim ve eğitimi derece ile tamamladım. Bu dönemde hayatımın en anlamlı kararını almıştım. Hiçbir zaman haksızlığa boyun eğmemiş, hak ve hukuk mücadelesini eğitim hayatım boyunca hep vermiştim. Vatanıma ve milletime faydalı, hakkın yanında zalimin ve zulümün karşısında yer alan bir birey olma yolundaki bu mücadeleme, Milli Mücadelenin başladığı yerde, Samsun'da, 19 Mayıs Üniversitesi Hukuk Fakültesinde başladım. 2017 yılında mezun oldum. Mezuniyetimin ardından Gaziantep Barosu'nda stajyer avukatlığa başladım. 
10 Kasım'da, Mustafa Kemal'in ölüm yıl dönümünde, bugün yas değil, mücadele günümüzdür diyerek stajyer avukat temsilciliği seçimine katıldım, ezici çoğunlukla Gaziantep Barosu stajyer avukat temsilcisi oldum. 
2018 yılında avukatlığa başladım ve adından güç aldığım Türk Kadınının azmini, mücadelesini ve zaferini her zaman hatırladığım Tomris Hatun'un yolumu aydınlatması, mücadelemi güçlü kılması için, Tomris Hukuk Bürosunu kurdum. 
Mesleğimi icra ederken, Mustafa Kemal Atatürk'ün " Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır." Sözünü, kendime ilke edindim. Bir yandan avukatlık yaparken bir yandan da eğitim hayatıma devam ettim. 
" Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanslı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır ya da esaret ve sefalete sürükler." diyen Mustafa Kemal'in bu sözlerini hep hatırlayarak. 
Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünü bitirdim. İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Gaziantep Üniversitesi Sosyoloji Bölümü ve Gaziantep Üniversitesi Kamu Hukuku Tezli Yüksek Lisansa devam etmekteyim. 
Gaziantep Barosu nezdindeki faaliyetlerime hız kesmeden devam ettim. Gaziantep Barosu Avukat Hakları Koordinatörü ve Gaziantep Barosu İdare ve Vergi Komisyonu Yürütme Kurulu Üyesiyim. 
Farklı STK'larda değişik kademelerde görev aldım. Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Hukuk Müşaviri, Armoni Müzik Derneği üyesiyim. 
Siyasi hayatıma Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçiliğini temel alan, Zafer Partisinde başladım. Zafer Partisi Gaziantep İl Teşkilatının kurulduğu günden bu yana STK,Hukuk, Basın yayın medya alanlarında başkanlık yaptım ve aynı zamanda il başkanlığı parti sözcülüğü görevini üstlendim. 
Mustafa Kemal'in ;" Bugün ulaştığımız sonuç, asırlardan beri çekilen millî felâketlerin yarattığı uyanıklığın eseri ve bu aziz vatanın her köşesini sulayan kanların bedelidir. Bu sonucu, Türk gençliğine emanet ediyorum." 
diyerek Türk Gençliğine vermiş olduğu görevi yerine getirebilmek için, vatanına milletine hizmeti görev edinmiş henüz 28 yaşında bir Türk Kadını ve Türk Genci olarak, Zafer Partisi Gaziantep milletvekili adayıyım.