Bilgin, Fener Alayı’na katıldı

Bilgin, Fener Alayı’na katıldı

Bilgin, Fener Alayı’na katıldı

Fenerbahçe Spor Kulübü, kongre üyeleri ve taraftarlarıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesi ile Fener Alayı’nda buluştu. Buluşmaya Bilgin Group Yönetim Kurulu Başkanı ve Fenerbahçe Kongre Üyesi Yusuf İ. Bilgin’de davet edildi.

Fenerbahçe Kongre Üyesi Yusuf İ. Bilgin, Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından düzenlenen Fener Alayı yürüyüşüne katıldı. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve ailesi ile hatıra fotoğrafı çektiren Bilgin, Fener Alayı’nın ardından Koç’a Cumhuriyetin 100. Yılı ve günün anlamına dikkat çeken özel dokunan halıyı hediye etti.

Bağdat Caddesi’nden başlayarak, Şükrü Saraçoğlu Kompleksi’ne doğru gerçekleştirilen Fener Alayı’na davet edilerek, katılım sağlayan Yusuf İ. Bilgin, gerçekleştirilen yürüyüşün önemli ve değerli olduğunu vurguladı. Bilgin, Cumhuriyet’in 100. Yılına yakışır bir Fener Alayı gerçekleştirdiklerini dile getirerek, Cumhuriyet’in ilan edildiği ilk günkü coşkuyu yaşadıklarının da altını çizdi. 

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
Fenerbahçe Spor Kulübü ile birlikte, Fener Alayı’nda buluşarak Cumhuriyet Bayramı coşkusunu en derinlerinde hissetmekten mutluluk duyduklarının da altını çizen Bilgin, “Bizler bugünlere kolay gelmedik. Her yanı işgal edilmiş bir halden tam bağımsız bir ülke haline gelmek kolay bir şey değil, belki bundan sonra da kolay olmayacak ama Türkiye olarak her şeyi başarabileceğimizden asla şüphem yok. Cumhuriyetimizin 100. Yılını görmek bizlere nasip oldu. Umarım daha nice yüz yılları görmekte çocuklarımız ve torunlarımıza nasip olur. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.