Çiçek ve Akyılmaz ailelerinin mutlu günü

Çiçek ve Akyılmaz ailelerinin mutlu günü

MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çiçek’in kardeşi, Gaziantep’li İş Adamı Ali Çiçek’in oğlu Mehmet Ali Çiçek ile Ayhan Akyılmaz’ın kızı Yağmur Akyılmaz, düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi.

İş Adamı Ali Çiçek’in oğlu Mehmet Ali Çiçek ile Ayhan Akyılmaz’ın kızı Yağmur Akyılmaz’ı bu mutlu gününde sevenleri yalnız bırakmadı. Gaziantep, Nizip ve Karkamış’ın tanınmış simalarının bir araya geldiği düğün töreninde çiftin nikahını Karkamış Belediyesi Nikah Memuru Cengiz Yılmaz kıyarken, nikah şahitliğini ise MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım, MHP Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz, MHP Şahinbey İlçe Başkanı İlker Kızıklı, Ülkü Ocakları Gaziantep İl Başkanı İbrahim Hakan Demirkan, MHP Nizip İlçe Başkanı Davut Karbacak, Ak Parti Nizip İlçe Başkanı Mehmet Fatih Uzunaslan, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Karkamış’tan Sorumlu Daire Başkanı Nuh Kocaaslan ve tanınmış iş simalar yaptı.

Aralarında siyasiler, iş adamları, STK Başkanları ve kentin tanınmış simalarının da olduğu 1.500 kişiye yakın kişinin katıldığı düğün töreni Gaziantep’in gözde mekanlarından Shimall Hotel’de yapıldı. Yapılan Nikah sonrası Ünlü Sanatçı Murat Kurşun ve ekip arkadaşları davetliler güzel bir gece yaşattı.

NRT Medya olarak genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.