Gül ve Sarı şehit ailesini yalnız bırakmadı 

Gül ve Sarı şehit ailesini yalnız bırakmadı 

Gaziantep Valisi Davut Gül ve Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Teğmen Duabey Onur Öztürkmen’in ailesini ziyaret etti.

Belediye Başkanı Mehmet Sarı, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Hacı Halil Osma, Gaziantep İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hidayet Arıkan ile birlikte şehidin ailesi ve yakınlarıyla görüşen Vali Gül aileye başsağlığı dileğinde bulunarak her zaman yanlarında olduğunu belirtti.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ta, Vali Gül’ün telefonu üzerinden şehidin annesi Gülcan Öztürkmen ile görüştü.

Öztürkmen’e başsağlığı dileyen Erbaş, ‘’Biliyorsunuz şehitlerimiz ölümsüzdür onlar diridirler ama biz göremiyoruz ve fark edemiyoruz. Cenabı hak şehidimizin şehitliğini mübarek eylesin, makamını ali eylesin. Allah anneliğinizi mübarek eylesin. Allah yar ve yardımcınız olsun, sabrınızı arttırsın inşallah. Başımız Sağ olsun."

Anne Gülcan Öztürkmen ise Erbaş’a teşekkür ederek, ‘’Allah Devletimizden, Cumhurbaşkanımızdan ve sizden razı olsun devletimiz her zaman olduğu gibi bu acılı günümüzde bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı bizlerde devletimizin yanındayız reisimizin yanındayız. Çok teşekkür ederim’’ dedi.