MHP Milletvekili Atay, Saha Çalışmalarına Hız Verdi

MHP Milletvekili Atay, Saha Çalışmalarına Hız Verdi
MHP Milletvekili Atay, Saha Çalışmalarına Hız Verdi

Milliyetçi Hareket Partisi, seçim çalışmalarını hızlandırdı. Nizip'te teşkilatını ziyaret eden MHP Gaziantep Milletvekili ve 1. sıra adayı Sermet Atay'a vatandaşlarını ilgisi yoğundu. 

Milletvekili Atay'ı MHP Nizip İlçe Başkanı Davut Karabacak, yönetim kurulu üyeleri,  MHP Gaziantep Milletvekili Adayları ve partililer karşıladı. 

MHP Nizip İlçe Başkanı Davut Karabacak, 14 mayıs seçimlerde tarih yazacaklarını belirtti. Tüm teşkilat üyelerimizle seçim gününe kadar gece gündüz çalışacaklarını söyledi.

 MHP Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz, 14 Mayıs seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi adına şehrimizi temsil edecek, hepsi birbirinden kıymetli 14 milletvekili adaylarımızı zafere taşıyabilmek için gece gündüz demeden çalışacaklarını belirtti.

MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, 14 Mayıs seçimlerinin önemine bir kez daha değindi.
Ziyarette  konuşan MHP Milletvekili Atay, 14 Mayıs seçiminden zaferle çıkacaklarını söyledi

MHP Gaziantep Milletvekili ve 28. Dönem 1. Sıradan Milletvekili adayı olan Sermet Atay, Milletvekili sıralamasının önemli olmadığını belirterek herkes birinci sıradaymış gibi çalışacağını söyledi. Atay, en az 4 vekil çıkartmak için sıkılmadık el bırakmayacaklarını ifade etti.