Nizip Belediyesi tam kapanmada sahada olacak

Nizip Belediyesi tam kapanmada sahada olacak

Nizip Belediyesi tam kapanmada sahada olacak

Korona virüs tedbirleri kapsamında bugün başlayıp 17 gün sürecek olan tam kapanmada sahada olacak olan Nizip Belediyesi tüm birimleriyle hizmet vermeye devam edecek.

Tam kapanmayla ilgili ilçe sakinlerinin belediye hizmetleri konusunda hiçbir sorunla karşılaşmaması için tüm birim amirlerine talimat veren Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Belediye personelinin sahada, görevlerinin başında olacağını belirtti.

Konuşmasına üzerlerine düşen görev ve sorumluluğun farkında olduklarını ifade ederek başlayan Başkan Sarı, şunları kaydetti.

‘’Değerli hemşerilerimizin yaşayabileceği sıkıntıları en azami oranlara indirecek şekilde bir çalışma planı uygulayarak 29 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasındaki tam kapanma dönemi için hazırlıklarımızı tamamladık. Bu kapsamda, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü’müze bağlı ekiplerimizle salgının ilk döneminde olduğu gibi bugünde yarında sahada, hizmete devam ediyor olacağız. Değişen şartlar doğrultusunda her an tüm vatandaşlarımızın yanınızda olmaya devam edeceğiz. İnşallah bu sefer çekilen sıkıntılar karşılığını bulacak ve iyi günlerde, sağlıklı günlerde hep birlikte olacağız" dedi.

Vatandaşların süreç boyunca 0342 5173900 nolu Çağrı Merkezi'nden saat mevhumu olmadan her an, ihtiyaçları için ulaşabileceklerinin de altını çizen Başkan Sarı, "Tüm hemşerilerime ben tekrar hatırlatmak istiyorum. Nizip Belediyesi'ne 7/24 ulaşabilmeleri ve taleplerinin en hızlı şekilde yerine getirilmesi için gerekli tüm çalışmaları yaptıklarını söyledi.