Nizip Gücü Spor Kulübü Geleneği Bozmadı

Nizip Gücü Spor Kulübü Geleneği Bozmadı

Nizip Gücü Spor Kulübü Geleneği Bozmadı

30 Ağustos Zafer Bayramı anısına düzenlenen  Gaziantep İl Şampiyonasına Nizip Gücü Spor Kulübü 24 sporcu ile katıldı.

Nizip Gücü Spor Kulübü 14 il birinciliği, 6 il ikinciliği, 4 il üçüncülüğü ile büyük bir başarıya imza atarak yine geleneği bozmadı.

Her katıldığı şampiyonada büyük başarı elde eden Nizip Gücü Spor Kulübü'nün 24 sporcusunun tamamı derece elde etti.

‌Nizip Gücü Spor Kulübü Başkanı Murat Kekçe, başta bu başarı için gece gündüz çalışan Wushu Kung fu Şube Sorumlumuz Baş Antranör Ayhan Öztürk, sporcularımız ve aileleri, ana sponsorumuz Ahmet Öksüz İnşaat yetkililerine, şampiyona'nın düzenlenmesinde emeği geçen başta Wushu Kungfu il temsilcisi Şeyhmus Çakmak ve Wushu Gaziantep Bölge Antrenörü Ömer Tıbık, Terzi Yiğit, Müslüm Daşdelen Yeketaz, Wushu Kungfu Mhk Başkanı Ahmet Erbay, Wushu k
‌Kungfu Baş Hakemi Kasım hocamıza Kulübümüz ve şahsım adına teşekkür ediyorum dedi. Kekçe, başarının ilçemize hayırlı olmasını diledi.

‌Wushu Kung fu Şube Sorumlusu Baş Antranörü Ayhan Öztürk, çok çalıştık ve başardık çok mutlu olduklarını söyledi. Elde edilen başarıda emeği geçen başta Kulüp Başkanımız Murat Kekçe, sporcularımız ve ailelerine teşekkür ederim dedi. Öztürk, elde edilen başarı ilçemize hayırlı olsun ifadelerini kullandı.