NTO Beş Yıldızlı Oda Denetimini Başarıyla Tamamladı

NTO Beş Yıldızlı Oda Denetimini Başarıyla Tamamladı

NTO Beş Yıldızlı Oda Denetimini Başarıyla Tamamladı

Nizip Ticaret Odası (NTO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından gerçekleştirilen Akreditasyon belge yenileme denetimini başarıyla tamamladı.
İki gün süren denetimde, Türk Loydu Baş Denetçisi Özlem Bocutoğlu tarafından NTO’nun yapmış olduğu çalışmalar Temel Yeterlilikler ve Temel Hizmetler kapsamında toplam 13 ayrı başlık ve 103 farklı kriter incelendi.
TOBB Akreditasyon Müdür Yardımcısı Başak Ayık’ın da gözlemci olarak katıldığı denetimin açılış toplantısı, NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mahmut Polat, Savaş Ali Alkan, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Kaya, Hüseyin Yaprak, İbrahim Özkaya, Meclis Üyesi Mehmet Ali Karabacak ve ilgili birim sorumlusu personellerin katılımıyla yapıldı.
Açılış toplantısının ardından devam eden denetimde, NTO’nun 2018-2019-2020 ve 2021 yıllarına ilişkin üyelerine sunduğu hizmet kalitesi verdiği eğitim ve danışmanlık imkânları ile iyi uygulamalar, verimlilik, kurumsallaşma ve projeleri incelendi.
Gerçekleşen denetiminin kapanış toplantısında bir açıklama yapan NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, “Üyelerimize dünya standartlarında sunduğumuz kaliteli hizmetimizi Akreditasyon denetimiyle bir kez daha tescillemiş olduk.” dedi.
TOBB Akreditasyon denetiminin başarılı bir şekilde sonuçlandığını ifade eden NTO Başkanı Özyurt sözlerini şu şekilde sürdürdü, “Ülkemizde reel sektörün asli temsil mekanizması olan oda/borsaların hizmet kalitesi ve kurumsal kapasitesinin Avrupa ülkelerindeki emsallerinin seviyelerine çıkarılmasını amaçlayan Akreditasyon Sisteminin işler hale getirilmesi amacıyla yapılan belge yenileme denetimi NTO yönetimi ve personelinin gayretli çalışmaları sonucu başarıyla geçmiştir. Ekip arkadaşlarımız ile birlikte göreve geldiğimiz yıllarda koyduğumuz beş yıldızlı Akredite Oda hedefine 2012 yılında ulaşarak Nizip’te bir ilki gerçekleştirmiştik. Bu belgenin sürdürülebilir olmasını sağlamak için yönetim kurulumuz, meclisimiz ve personelimiz büyük bir emek vermiştir. Tüm yönetim kurulu üyelerimize, meclis üyelerimize, personellerimize ve üyelerimize teşekkür ederim. Üyelerimize beş yıldızlı hizmet vermeyi ilke edinen odamız kalite çizgisini yükselterek çalışmalarını hız kesmeden devam ettirecektir.” ifadelerini kullandı.
Kapanış toplantısında görüşlerini dile getiren Türk Loydu Baş Denetçisi Özlem Bocutoğlu, NTO yönetimini ve personellerini yapmış olduğu çalışmalardan dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.