RAYBÜS seferleri 5 Kasım’da başlıyor 

RAYBÜS seferleri 5 Kasım’da başlıyor 

Gaziantep-Nizip arasında huzurlu konforlu rahat bir ulaşım sağlayacak RAYBÜS Cumartesi günü hizmet vermeye başlıyor.

Projeyle ilgili bilgi vermek ve test sürüşlerini yerinde görmek üzere Nizip Tren Garı’na gelen Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Gaziantep’ten Garı’ndan gelen RAYBÜS’ü karşıladı. 

RAYBÜS’te incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Sarı, Nizip merkezdeki Taş Köprü’nün yıkılıp yeniden yapılması ve beraberinde GAZİRAY çalışmaları çerçevesinde sökülmüş olan rayların tekrar montajlanmasıyla birlikte başlayacak olan RAYBÜS seferlerinin önünde hiçbir engelin kalmadığını söyledi.

Şuan itibariyle test sürüşlerinin günlük devam ettiğini ifade eden Sarı sözlerine şöyle devam etti.

‘’RAYBÜS’ümüz Sayın Cumhurbaşkanımızın Gaziantep’e teşrifleri sonrasında açılışı yapılacak olan GAZİRAY ile birlikte seferlerine başlayacaktır. Düzenli ve kesintisiz bir şekilde hizmet verecek olan RAYBÜS hem konforu hem de güvenliği sayesinde sorunsuz bir şekilde Gaziantep-Nizip arasında ulaşımı sağlayacaktır. İlk etapta günde iki defa sefer yapacak olan RAYBÜS seferleri ile ilgili zaman içerisinde meydana gelecek olan talepler değerlendirilecek ve talebe göre sefer sayılarında artışa gidilecektir. Fiyat konusunda da çalışmalarımız devam ediyor inşallah en düşük fiyatla hemşerilerimizin Gaziantep-Nizip arasındaki ulaşımlarını sağlamış olacağız. Ben bu hizmetin ilçemize kazandırılmasında büyük emekleri olan Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu’na önceki dönem Adalet Bakanımız Abdülhamit Gül’e, Valimiz Davut Gül’e, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin ve milletvekillerimize teşekkür ediyor ve RAYBÜS’ümüzün hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.