Deva Partisi Karkamış Teşkilatında Kongre Heyecanı

Deva Partisi Karkamış Teşkilatında Kongre Heyecanı

Deva Partisi Karkamış Teşkilatında Kongre Heyecanı

"Gaziantep teşkilatlarında kongre startı veren DEVA Partisi Gaziantep Teşkilatı İslahiye ve Nizip Kongresi’nin ardından Karkamış Kongresini de gerçekleştirdi."

Karkamış Teşkilatı hizmet binasında yapılan kongreye çok sayıda partili ve davetlinin katılımı ile yapıldı. Karkamış'ta gerçekleşen 1’Olağan Kongreye Gaziantep il Başkanı Ertuğrul Kaya ile Gaziantep İl Yönetim Kurulu üyeleri, Siyasi Parti ilçe başkanları katıldı.

Kongreye tek liste ile giren mevcut başkan Süleyman Bozkurt, yeniden ilçe başkanı olarak seçildi. 
 
Kongrede bir konuşma yapan Karkamış İlçe Başkanı Süleyman Bozkurt, Karkamış ilçesinde Deva Partisini halkın güvendiği ve destek verdiği bir parti haline getireceklerini söyledi.
 
DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Kaya, iktidarın artık yolcu olduğunu vurgulayarak DEVA Partisi olarak iktidara hazırlandıklarını söyledi.
 
Kaya, “İlçe kongrelerimiz iktidar yürüyüşümüzün temelini oluşturuyor. Bugün burada sadece Karkamış'ın değil ülkemizin kaderini belirliyoruz. Ülkemizin dört bir yanında ilçe kongrelerimiz ile bu iktidar yürüyüşü başlamıştır. Güzel ülkemizin içinde bulunduğu bu karanlık dönemin DEVA Partisi iktidarı ile sonlanacağından kimsenin şüphesi olmasın. Buradaki çoşku, heyecan bunu gösteriyor. Karkamış ilçe kongremizin Karkamış'a hayırlara vesile olmasını diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
 
Kongre sonucunda Karkamış İlçe Başkanlığına Süleyman Bozkurt, yeniden seçildi.