Gül ve Şahin’den Başkan Sarı’ya övgü dolu sözler

Gül ve Şahin’den Başkan Sarı’ya övgü dolu sözler

Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Nizip’te yapılan hayır işlerine öncülük eden Belediye Başkanı Mehmet Sarı’dan övgüyle bahsederek hizmetleri için teşekkür ettiler.
Türkan-Mustafa Bozar Kur'an Kursu'nun açılışında konuşan Vali Davut Gül, Gaziantep merkezinde yapılan her işin Nizip ilçesinde de yapıldığını söyledi.
Yapılan işlerin tesadüf olmadığını ifade eden Vali Gül, konuşmalarını şu sözlerle sürdürdü.
‘’Nizip ilçesine yapılan her yatırımın ve hayır işlerinin irtibat noktası Mehmet Sarı başkanımızdır kendisinden Allah razı olsun. Başkanımız belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra hayır işleriyle yakından ilgilenerek gerek şahsi gerek kurum olarak bu tür faaliyetlerde yer alıyor. Yapılan her hayır işi hem bu dünyada hem de öbür dünyada bizlerin önderi olacaktır. Bu sebeple bir kez daha ilçeye bu güzel hizmetleri kazandıran hayırseverlerimize ve bu işlere vesile olan Başkanımız Mehmet Sarı’ya bir kez daha teşekkür ediyorum’’ dedi.
Ayşen Müslüm Erdoğan Ortaokulu’nun açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise, Nizip’in emin ellerde olduğunu ifade ederek şunları konuştu.
‘’Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Nizip Belediyesi tam bir kardeş hukukuyla sen ben yok biz varız diyerek ilçenin her alanda gelişmesi için büyük bir gayret gösteriyor. Ben Mehmet Sarı başkanımı 20 yıldır tanıyorum Nizip denilince Sarı başkanımı için akan sular durur Nizip denilince başkanımın gözündeki ışık değişir kendisi ve ailesi bölge için büyük bir şans kendisine ve ailesine çok teşekkür ediyor ve hizmetlerinin devamını diliyorum’’ dedi.