Nizip'te MHP'ye katılımlar sürüyor

Nizip'te MHP'ye katılımlar sürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi Nizip İlçe Başkanı Davut Karabacak başkanlığında haftalık yapılan yönetim kurulu toplantısında katılımlar devam etti.

Programda konuşan İlçe  Başkanı Karabacak, Milliyetçi Hareket Partisine katılımlar ve  üye kayıtlarına tüm hızıyla devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi Nizip İlçe Başkanlığının tertiplemiş olduğu programına hoş geldiniz şeref verdiniz. Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beyin dediği gibi bu hareket dualı bir harekettir. Gönül gözüyle baktığımızda bunun böyle olduğunu hissedersiniz. Üye olmak partimizin bir neferi olmak yaşadığımız hayatın en şerefli durumudur. Milliyetçi Hareket Partisinin programlarını siyasetini çalışmalarını bundan sonraki süreçte hep beraber takip edip, hizmetlerimizi daha iyi noktalara taşımak için hep birlikte mücadele edeceğiz. Aramıza katılan arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum dedi.

Akabinde MHP Nizip İlçe Başkanı Davut Karabacak, Veteriner Hekim Necip Alkurt, Çiftçi ve iş insanı Mustafa Kaplan, İş İnsanı Muhittin Kaplan, Fıstıkçı esnafı Kadir Kaplan’a rozetlerini takarak katılımları nedeniyle teşekkür etti.