ODALARDA SEÇİM HEYECANI

ODALARDA SEÇİM HEYECANI

Gaziantep Ticaret Odası, Gaziantep Ticaret Borsası, Nizip Ticaret Borsası ve İslahiye Ticaret Odası 1 Ekim Cumartesi günü, Nizip Ticaret Odası 2 Ekim Pazar günü seçimlere gidiyor. Gaziantep Ticaret Odası ile Nizip Ticaret Odası seçimlerinde meslek gruplarının bazılarında tek liste ile girilirken bazılarında ise çift liste ile seçimlere gidilmesi bekleniyor. Gaziantep Ticaret Borsası Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği seçimlerinde 12 meslek kolu yarışacak kimin başkan olacağına üyeler karar verecek. Nizip Ticaret Borsasında çarşaf liste şeklinde seçimler yapılacak. Gaziantep Ticaret Odası’nda 45 meslek grubunda 16 binin üzerinde üye 123 meslek üyesini seçerken, Nizip Ticaret Odası’nda ise 15 meslek grubunda binin üzerinde üye 34 meslek üyesini seçecek. 
Gaziantep Sanayi Odası ise 15 Ekim’de seçimlere gidecek. Nizip Ticaret Borsası seçimlerinin ardından başkan direk belli olacak, Gaziantep, Nizip ve İslahiye Ticaret Odaları ile Gaziantep Ticaret Borsasında başkanlar gruplardan çıkan meclis üyeleri tarafından seçilecek. 
Odaların seçimleri şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun. Dostlukların kazanmasını temenni ederiz, bu bir bayrak yarışı olmalı ve kazanan meclis üyeleri, meclis başkanı ve yönetim kurulu başkanlarının şehrimize değer katacak projeleri üretmelerini temenni ederiz. Nitekim son dört yılda büyük başarılara imza attıklarına şahit olduk. Her oda ve borsa yapmış oldukları yatırımlarla şehrimize büyük kazanımlar katmışlardır. İnşaAllah yeni dönemde de bu yatırımlar ve projeler artarak devam eder. Seçim sonuçları ne olursa olsun dostlukların zedelenmemesi gerekmektedir, seçim bir bayrak yarışıdır ve muhakkak bir tarafın kazanması ve diğer tarafın kaybetmesiyle sonuçlanacaktır. Ancak seçimlerden sonra kazanan aday ile kaybeden adayların dostlukları devam etmelidir. Seçim haftasında rakiplerin birbirlerini kırmadan çalışmalarına devam etmesi gerekmektedir. Şimdiden meclise, yönetime, meclis ve yönetim kurulu başkanlıklarına gelecek olanları arkadaşları tebrik ediyorum.