Salih - Nazlı Ceyhan 4-6 yaş Kuran kursu öğrencileri eğitime başladı

Salih - Nazlı Ceyhan 4-6 yaş Kuran kursu öğrencileri eğitime başladı

Nizip İlçe Müftülüğü koordinesinde yapımı tamamlanan Salih-Nazlı Ceyhan 4-6 Yaş Kur'an Kursu dualarla hizmete açılmıştı.

Nizip İlçe Müftülüğü koordinesinde Nizip Belediyesi’nin arsa tahsisi ve hayırsever Salih Ceyhan tarafından yapılan 4-6 Yaş Kur'an Kursu 160 öğrencisi ile eğitime başladı.

Nizip Müftülüğü tarafından Salih-Nazlı Ceyhan
Kur’an kursunda, 4-6 yaş öğrencileri için eğitim açılış programı düzenlendi.

Nizip Müftüsü Selahattin Özçelik, eğitime başlayan öğrenciler ile bire bir ilgilenerek sohbet etti.

NRT Muhabirine açıklamalarda bulunan Nizip İlçe Müftüsü Selahattin Özçelik,  yeni açılan Kur'an Kursumuza 160 4-6 yaş grubu öğrencimiz kayıt yaptırdığını söyledi. 
Müftü Özçelik, geleceğin teminatı olan çocukların en iyi şekilde yetiştirilmesi gerektiğini söyleyerek, “Bu çocuklarımızın yarınları güzel geçirmeleri için bizim üzerimize düşen her şeyi yapmak zorundayız. Yavrularımızın kalplerine, gönüllerine dokunabilirsek yarınlar da onların sayesinde bambaşka olacağız. Anne babalar olarak çocuklarımıza sahip çıkacağız.  Topyekun yavrularımıza sahip çıkacağız. Diyanet işleri Başkanlığımızın en güzel projelerinden biri olan 4-6 yaş kurslarımızın hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.
Programa ayrıca Nizip İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Ömer Çelik ve Nizip Salih-Nazlı Ceyhan 4-6 Yaş Kur'an Kursu Müdürü Leyla Helvacı'da katıldı.