“Tat Et ve Tavuk Dünyası” Hizmete Açıldı

“Tat Et ve Tavuk Dünyası” Hizmete Açıldı
“Tat Et ve Tavuk Dünyası” Hizmete Açıldı

Nizip ilçesine “Tat Et ve Tavuk Dünyası”  isminde modern bir işletme daha açıldı.

“Tat Et ve Tavuk Dünyası” açılışını Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Gaziantep Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İsmet Özcan, Gaziantep Ticaret İl Müdürü İsmail İncesoy, Nizip Ticaret Odası Başkanı Mehmet Özyurt, Nizip Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Sarı, Nizip Ziraat Odası Başkanı Sıddık Durmaz,MHP Nizip İlçe Başkanı Davut Karabacak, Fatih Sultan Mahallesi Muhtarı Ahmet Ceylan, işletme sahibi Nizip Kasaplar Odası Başkanı Osman Şimşek  birlikte yaptı.Nizip Müftüsü Selahattin Özçelik ise açılış öncesi dua etti.

Nizip’te Eyüp Sultan Mahallesi Kanuni Sultan Süleyman Bulvarı üzerinde hizmete giren Tat Et ve Tavuk Dünyası'nın açılışına çok sayıda davetli katıldı.

 İşletmeciliğini Nizip Kasaplar Odası Başkanı Osman Şimşek'in yapacağı işyerinde Et, Tavuk Ürünleri ve bir telefonla her tür tepsi yemekleri müşterinin ilgisine sunulacak. Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, İlçenin her yönden gelişmeye ve büyümeye devam ettiğini belirterek İlçemize ve işyeri sahiplerine hayırlı olsun temennisinde bulundu.