Tepe Caddesi sıcak asfaltla buluştu

Tepe Caddesi sıcak asfaltla buluştu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Nizip Belediyesi vatandaşların ilçe genelinde daha konforlu yollarda seyahat etmesini sağlamak için sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Nizip Çayı projesiyle ile ilgili bir süre çalışmaların yapıldığı Tepe Caddesi’nde alt yapı işlemlerini tamamlayan ekipler, hızlı ve etkin çalışmalarıyla belirlenen alanda sıcak asfalt çalışması yaptı. 

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Mehmet Sarı, daha önce birçok noktada gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmasına bugünde Sanayi Sitesi ile İlçe merkezinde arasında önemli bir yol olan Tepe Caddesi’nde devam edildiğini söyledi.

İlçe genelinde yürütülen yol yapım, bakım ve iyileştirme çalışmaları ile ulaşımın artık daha da kolaylaştığını ifade eden Başkan Sarı şunları kaydetti.

‘’Büyükşehir Belediyesi Fen İşler Daire Başkanlığı ve Belediyemiz iş birliğince yürütülen yol çalışmaları kapsamında kaliteli malzeme ile yapılan yollarımız, hem yayaların, hem de motorlu araçların ulaşımını kolaylaştırıyor. Asfalt ile yenilenen yolumuzun hayırlı olmasını diliyor bizlere her konuda destek olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin’e ilçem adına teşekkür ediyorum’’ dedi.