Başeğmez, ailesinin mutlu günü

Başeğmez, ailesinin mutlu günü
Başeğmez, ailesinin mutlu günü
Başeğmez, ailesinin mutlu günü
Başeğmez, ailesinin mutlu günü
Başeğmez, ailesinin mutlu günü

Başeğmez, ailesinin mutlu günü

Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi ve Nizip Ticaret Odası Meclis Başkan Yardımcısı Nejdet Başeğmez'in oğlu Müslüm Başeğmez ile Cevat Hekimoğlu'nun kızı Sinem Hekimoğlu, sade bir nikah töreni ile dünya evine girdi.

Gaziantep Marina Balo ve Kongre Merkezinde gerçekleşen nikah akdi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin tarafından gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkan Şahin, evlilik cüzdanı Sinem Hekimoğlu'na takdim etti. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Müslüm oğlumuz ile Sinem kızımızı tebrik eder, mutluluklar dilerim” dedi.

Nikah törenine TBMM Amiri ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Latif Karadağ, Nizip Kaymakamı Kemal Şahin, Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Ticaret Odası Başkanı Mehmet Özyurt, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Sarı, Ak Parti Nizip İlçe Başkanı Fatih Uzunaslan, MHP İlçe Başkanı Davut Karabacak, siyasiler ve çok sayıda davetli katıldı.

Nikah töreninde gelin ve damadı tebrik eden TBMM Amiri ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, “Bizde Başeğmez ve Hekimoğlu ailelerine mutluluklar dileyerek aile olmanın önemine değindi.

Nizip Kaymakamı Kemal Şahin ve Belediye Başkanı Mehmet Sarı, ise çiftlere iki cihanda saadetler diledi.

Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi ve Nizip Ticaret Odası Meclis Başkan Yardımcısı Nejdet Başeğmez ise kendilerini yalnız bırakmayan başta TBMM Amiri ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Latif Karadağ, Nizip Kaymakamı Kemal Şahin, Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Ticaret Odası Başkanı Mehmet Özyurt, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Sarı, Ak Parti Nizip İlçe Başkanı Fatih Uzunaslan, MHP İlçe Başkanı Davut Karabacak, tüm davetlilere teşekkür ettiğini söyledi.