Sinan Güzel’e 'Yılın Satış' ödülü

Sinan Güzel’e 'Yılın Satış' ödülü



Nizip ilçesinde hizmet veren Ulu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Müteahhit Sinan Güzel’e Nizip Gazeteciler Derneği tarafından 2021 yılı "yılın satış" plaketi verildi.

Nizip Gazeteciler Derneği yılın başarı siyaset ve iş insanlarını belirleyecek. Uzun yılardır ilçemizde inşaat sektörü ile uğraşan genç müteahhit Sinan Güzel’e 1 yıl içerisinde 14 blok, 112 daireyi sahiplerine teslim ederek satış rekoru kırdı.

Nizip ilçesinde yaptığı daireler ile göz dolduran Sosyal sorumluluk projelerinde yer alan Ulu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Müteahhit Sinan Güzel’e plaketini Nizip Gazeteciler Derneği Başkanı Ali Kılıç, Başkan Yardımcısı ve NRT Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Şen ve Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Osman Alpaslan takdim etti.

Nizip Gazeteciler Derneği Başkanı Ali Kılıç, yaptığı konuşmada ilçemizin önemli müteahhitlerinden olan Sinan Güzel’e bu plaketi derneğimiz adına vermekten onur duyuyorum. Kendisi ilçemizin kalkınmasına yönelik olarak yapmış olduğu çalışmalar örnek teşkil ediyor. İş dünyasının dışında sportif ve sosyal yardım konusunda kendisini kutluyorum.

Ulu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Müteahhit Sinan Güzel ise plaket töreninde beni bu plakete değer gördüğünüz için teşekkür ederim. İlçemizde müteahhitlik önemli noktalara getirmek için kalite standartları oluşturmak için var gücümüzle ustalarımızla birlikte çalışacağız. Güzel, ihtiyacı olan yaşanabilir kaliteli konutlar üretmek ve belli bir standart oluşturarak halkımıza kaliteli ucuz konut üretmek önceliğimiz olmalıdır. Her insanın konut çağdaş modern konutta oturma hakkı hepimiz için öncelik olmalıdır. Biz Ulu İnşaat olarak bu güne kadar bölgemizde yüzlerce aileyi ev sahibi yaptık. Mutluyuz. İşadamı müteahhit olarak sadece iş alanında değil sosyal sorumluluk projeleri içerisinde de yer almak gerekir. Ben hepinize tekrar teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Üstümüze düşen ne görev olursa seve seve yapmaya hazırım ” dedi.

Plaket törenine NRT Genel Yayın Yönetmeni Metin İliksoy, NRT Arşiv Sorumlusu ve Radyo Spikeri Şule Dayı, NRT Kameramanı Emin Kılıç, AA Muhabiri İrfan Aydoğdu, İHA Muhabirleri Hanifi Güzel, Beyhan Sağlam, Nizip Gazeteciler Derneği Üyeleri İsmet Kılıç, Emin Kılıç , Abdullah Kılıç, Tercüman Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yaşar Polat, Tercüman Gazetesi Haber Müdürü Fatma Ateşçi, Tercüman Gazetesi Muhabiri Sema Nur Yılmaz katıldı.