Erkunt Bayii Alpaslan Ticaret'ten deprem bölgesine yardım 

Erkunt Bayii Alpaslan Ticaret'ten deprem bölgesine yardım 
Erkunt Bayii Alpaslan Ticaret'ten deprem bölgesine yardım 

Kamu kurum ve kuruluşları, STK’lar ve özel firmalar deprem bölgesindeki çalışmalarına devam ediyor. Bu amaçla Türkiye'nin Milli Traktör firması Erkuunt traktörleri Nizip, Gaziantep, Kilis ve Şanlıurfa bayii Alpaslan Ticaret tarafından, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşamış olduğumuz, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler nedeniyle, depremin ilk saatlerinden itibaren Nizip, Nurdağı, İslahiye ve köylerinde seferler oldu.

Erkunt Bayii Alpaslan Ticaret tarafından kıyafetler, gıda malzemeleri, şu, battaniye ve kişisel hijyen malzemeleri başta olmak üzere deprem bölgesinde kullanılacak yardım malzemeleri Alpaslan Ticaret tarafından oluşturulan çok sayıda ekip tarafından günlerdir dağıtıyor.

Deprem bölgesindeki çalışmaları değerlendiren Erkunt Bayii Alpaslan Ticaret Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mesut Alpaslan, zarar gören tüm milletimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum” ifadelerine yer verildi.