Hayırseverlerden deprem bölgesine destek

Hayırseverlerden deprem bölgesine destek
Hayırseverlerden deprem bölgesine destek

Nizip Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Nizip Tercüman Gazetesi İmtiyaz sahibi Yaşar Polat, hayırsever ile depremzede vatandaşlar arasında köprü oldu 

Nizip ilçesinde faaliyet gösteren Nizip Tercüman Gazetesi depremin yaşandığı ilk andan itibaren Nizip'te sıcak yemek ve çorba, ikramlık yiyecek ve  içecek dağıtımıyla önce Nizip sonra ise diğer deprem bölgelerine desteğini sürdürüyor.

Nizip'te bulunan hayırseverlerin katkılarıyla Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki depremin ardındanNizip ve  deprem bölgesinde  yardım faaliyetlerinde bulundu.

Nizip Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Nizip Tercüman Gazetesi İmtiyaz sahibi Yaşar Polat  “Depremin ilk anından itibaren ilçemizde depremzede vatandaşlarımızın yanında olduk. Bizlere destek olan tüm hayırsever işadamlarımıza teşekkür ediyorum. İlçemiz ve deprem bölgesinde vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan Rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Hastanelerde tedavisi devam eden vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyorum. Bu tür afetleri bir daha ülkemize yaşanmaması dileklerimi iletiyorum ifadelerini kullandı.