NTO Meclisi Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı’yı Ağırladı

NTO Meclisi Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı’yı Ağırladı

NTO Meclisi Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı’yı Ağırladı


Nizip Ticaret Odası (NTO), Temmuz ayı meclis toplantısında Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı’yı ağırladı.
NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak ve NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt tarafından karşılanan Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Nizip Ticaret Odası Temmuz ayı meclis toplantısına katılarak meclis üyeleri ile istişarelerde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak, “Davetimize icabet ederek temmuz ayı meclis toplantımıza katıldığı için Nizip Belediye Başkanımız Mehmet Sarı’ya şahsım ve NTO Meclisi adına çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı ile Nizip’in durumunu ele alacaklarını ifade eden NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, “Bugün burada belediye başkanımız ve meclis üyelerimiz ile birlikte Nizip’in sanayisi, sosyal hayatı ve ekonomisi hakkında istişarelerde bulunacağız. Toplantımızın verimli geçmesini diliyor, katılımlarından dolayı Belediye Başkanımız Mehmet Sarı’ya ve meclis üyelerimize çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı ise şunları ifade etti: “Bizler sanayicilerimiz ve esnafımız ile gerçekleştirdiğimiz toplantıları önemsiyoruz. Pandemi dolayısıyla yüz yüze yapılan toplantılarımıza ara vermek zorunda kaldık ancak gerek bilgisayar üzerinden gerekse telefon ile esnafımız sanayicimiz ile bazı konuları görüşmeye çalıştık. Bundan sonraki dönemde sizlerle sık sık bir araya gelmeye çalışacağız. Ticaret odamız ile bundan sonraki süreçte neler yapabiliriz bunları ele alacağız. Bu fırsatı bizlere sağladığı için NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak ve NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt’a teşekkür ediyorum.” dedi.
Konuşmaların ardından Nizip Belediyesi’nin yapmış olduğu hizmetler ve yapılan yatırımlar ile ilgili NTO Meclis Üyelerine geniş bilgiler veren Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, katılımcıların sorularını cevaplad