TOBB AKADEMİK DANIŞMANI PROF. DR. BOZKURT BORSAMIZI ZİYARET ETTİ

TOBB AKADEMİK DANIŞMANI PROF. DR. BOZKURT BORSAMIZI ZİYARET ETTİ

TOBB AKADEMİK DANIŞMANI PROF. DR. BOZKURT BORSAMIZI ZİYARET ETTİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep İli Akademik Danışmanı ve Gaziantep Üniversitesi Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Bozkurt Nizip Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

TOBB'nin hem yerel kalkınmaya katkı sağlamak hem de Üniversite - sanayi işbirliğini geliştirmek amacıyla başlattığı 81 İle Akademik Danışman Projesi kapsamında, Gaziantep İli ve İlçelerindeki Oda ve Borsaların Akademik Danışmanlığı görevini üstlenen Prof. Dr. Hüseyin Bozkurt’u, Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı, Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Osanmaz ve Genel Sekreter M. Eray Ölçal karşıladı.

Prof. Dr. Hüseyin Bozkurt ile önümüzdeki süreçte yapılabilecek iş birlikleri ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Nizip Ticaret Borsası projeleri ve faaliyetleri hakkında Prof. Dr. Bozkurt’a bilgiler veren Nizip Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı, “Şehirlerimizin küresel rekabette başarı göstermeleri için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin başlatmış olduğu 81 ile 81 akademik danışman projesine önem veriyoruz. Borsamızın yerelde şehir ve bölge stratejisi oluşturarak üyelerimizin gelişimine önemli katkılar sağlayacaktır. Bu nedenle bizler akademik danışmanımızla her konuda çalışmaya hazırız ve başarılı projelere imza atacağımız inanıyorum. Sayın Prof. Dr. Hüseyin Bozkurt’a yapmış olduğu ziyaret için Nizip Ticaret Borsası adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Prof. Dr. Hüseyin Bozkurt ise “Nizip Ticaret Borsası üyelerinin rekabet edilebilirliğini arttırmak için TOBB akademik danışman projesi kapsamında işbirliğimiz sürekli devam edecektir. Nizip Ticaret Borsası’nın göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.